Podjetje

MLADO PODJETJE, DOLGOLETNE IZKUŠNJE

 

Podjetje Sustinno je bilo ustanovljeno v letu 2012. S kapitalom znanj in bogatih izkušenj ustanovitelji v podjetju uresničujejo vizijo, ki sledi načelom trajnostnega razvoja.

Osnovno vodilo podjetja je trgu ponuditi inovativne in trajnostne gradbene proizvode. Na področju razvoja, proizvodnje in trženja različnih gradbenih proizvodov imajo ključni kadri široko znanje in raznolike izkušnje. Spremljanje aktualnih trendov in poznavanje tehnoloških dosežkov v stroki omogoča uvajanje koristnih inovacij in uporabo načinov dela, ki zagotavljajo zadovoljstvo kupcev. Trajnostne rešitve morajo prinašati korist za uporabnika, zato je podjetje Sustinno naravnano k ustvarjanju optimalnih celostnih rešitev.

Inovativne izdelke, ki so plod lastnih inovacij in razvoja, podjetje izdeluje v sodelovanju z lokalnimi proizvajalci. Svojo ponudbo podjetje dopolnjuje s širokim prodajnim programom trajnostnih gradbenih proizvodov različnih italijanskih proizvajalcev. Kot zastopnik teh uglednih proizvajalcev za področje Republike Slovenije je podjetje Sustinno tudi nosilec uvajanja novih materialov in rešitev na slovenski trg.