Partnerji

ZADOVOLJSTVO UPORABNIKOV NAJ TRAJA DLJE KOT ŽIVLJENJSKA DOBA OBJEKTA

 

Vsako novo naročilo je strokovni izziv, ki ga sprejemamo z željo ustvariti novo vrednost za

 

Bandelli d.o.o., Vipava, Slovenija

Podjetje Bandelli d.o.o. je v slovenskem teritoriju zelo poznano, predvsem v gradbenem sektorju kot dobavitelj različnih materialov, opreme in svetovanja v razvojnem sektorju. Sodelovalo je v največjih slovenskih gradbenih projektih v zadnjih dvajsetih letih. Med njimi je treba omeniti dobavo specialnih materialov za viadukte, tunele in avtoceste, dobavo celotnega opažnega olja za objekt Stožice ter specialne dodatke svetovno znanih proizvajalcev za betone na projektu TEŠ 6. Podjetje Bandelli d.o.o. se lahko pohvali s tri letno prisotnostjo na lestvici „Slovenskih gazel“, pa tudi, v teh kriznih in recesijskih časih z najvišjo bonitetno oceno A1.

 

ABC Sopren, Monselice (PD), Italija

Družba Sopren je bila ustanovljena leta 1975, kot poizkusna tovarna za proizvodnjo centrifugiranih armiranobetonskih drogov. Uporabljena tehnologija in tehnične inovacije so družbi omogočile hiter razvoj in vzpostavitev učinkovite proizvodnje. V Letu 1980 se je družbi pripojilo podjetje ABC, ki je takrat že več let proizvajalo betonske drogove in do takrat nabralo veliko izkušenj na tem področju. Visoko raven kvalitete proizvodov omogočajo standardizirani proizvodni procesi, notranja kontrola, ki se izvaja v lastnih laboratorijih ter tehnologija proizvodnje, ki zmanjšuje človeške napake na minimum. Tako dosežena raven kvalitete je omogočila podjetju razširitev prodaje svojih proizvodov tudi italijanski družbi za električno energijo (E.N.E.L.) na področju Benetk, Milana, Firenc in Rima ter različnim mestnim družbam, ki upravljajo lokalna omrežja.

 

Antonio Basso S.p.A, Treviso, Italija

Podjetje Antonio Basso S.p.A je bilo ustanovljeno leta 1972 kot gradbeno podjetje. Leta 1976 se je razširilo na področje proizvodnje armiranobetonskih prefabriciranih elementov. Podjetje je specializirano za gradnjo stanovanjskih, trgovskih in industrijskih objektov. Usposobljeno je za izvedbo vseh faz projekta od projektiranja, temeljenja, proizvodnje konstrukcijskih elementov, montaže in transporta do zaključnih ter instalacijskih del. Stalne raziskave konstrukcijskih in tehnoloških rešitev omogočajo podjetju zadovoljiti vedno težje zahteve trga glede fleksibilnosti in učinkovitosti konstrukcij. Za vse svoje proizvode ima podjetje Antonio Basso S.p.A pridobljene CE certifikate kontrolne proizvodnje.